Karameļu mafini

Gardi_sanaca__)_1

Šie mafini parasti pazūd pirmie

Sastāvdaļas:

  • 1,5 krūze paniņu vai kefīra; (450 ml)
  • 120 ml eļļas (jāizvēlas neitrālu garšu, rafinētās eļlas); ( 7 ēd. k.)
  • 2 olas;
  • 200 gr. cukura; ( 8 ēd. k. ar kaudzi)
  • 380 gr. miltu; ( 15 ēd. k. ar kaudzi)
  • škipsniņa sāls;
  • 1,5 ēd. k. cepamā pulvera;
  • 1 ēd. k. vaniļas cukura;
  • karameļu mērce vai arī gotiņas, uz vienu mafinu pusīti gotiņas konfektes.

Pagatavošana:

  1. Vienā bļodā samaisa kopā paniņas, eļļu, olas un cukuru;
  2. Otrā bļodā sajauc pārējās sastāvdaļas, izņemot karameļu mērci;
  3. Pēc tam abu bļodu saturu sajauc kopā un viegli samaisa;
  4. Mafinu formiņās lej vienu ēdamkaroti mīklas, tad pa vidu ieliek tējkaroti karameļu mērces vai pusīti gotiņas un pa virsu atkal pārlej mafinu mīklu;
  5. Cep cepeškrāsnī 200 grādos 20 minūtes;
  6. Mafinus dekorē ar karameļu mērci un riekstu gabaliņiem.
Advertisements
Tagged ,

2 thoughts on “Karameļu mafini

  1. Zane saka:

    Šos es paprovēšu un visu citu arī. Paldies :)) Tu tomēr proti gatavot! 😀 😉

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: