Veģetārie kaneloni jeb cannelloni

Image

Garšīgs, bez liekām kalorijām interesants ēdiens, zaļā masa nedaudz atgādināja pesto 🙂

Sastāvdaļas: (3 porcijām)

  • Cannelloni (makaronu caurulītes);
  • 400 gr. vājpiena biezpiena;
  • 100 gr. spinātu;
  • 50 gr. cietā siera;
  • ola;
  • oregano;
  • baziliks;
  • timiāns;
  • rozmarīns;
  • sāls;
  • 3 tomāti;
  • nedaudz eļļas.

Pagatavošana:

  1. Biezpienu ar spinātiem sablenderē kopā līdz viendabīgai masai;
  2. Sakuļ olu ar visām garšvielām un sāli un piejauc klāt biezpiena masai;
  3. Biezpiena masu ar rokām pilda cannelloni caurulītēs, kuras pēc tam kārto iekšā ietaukotā cepam traukā vienā kārtā;
  4. Cepamo trauku pārklāj ar foliju un liek krāsnī uz 200 grādiem, uz 25 minūtēm. Tad trauku ņem laukā, noņem foliju, uz cannelloni kārto tomātu šķēllītes un rīvētu sieru, liek atpakaļ krāsnī uz minūtem 5cām bez folija.
Advertisements
Tagged , , ,

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: