Marcipāna kēksiņi

Image

Šie kēksiņi nebūs sulīgi un mitri, toties tiem ir burvīga garša, garšos arī tiem kuri nav marcipāna fani!

Sastāvdaļas:

  • 350 gr. marcipāna masas;
  • 200 gr. sviesta;
  • 2 olas;
  • 175 gr. miltu (7 ēd.k. ar kaudzi);
  • 1 1/2 tējk. cepampulvera.

Pagatavošana:

  1. Izņem sviestu no ledusskapja un atlaidina līdz istabas temperatūrai;
  2. Uzkarsē krāsni uz 190 grādiem;
  3. Ar mikseri sakuļ sviestu ar 250 gr. marcipāna, līdz masa kļūst viendabīga, jauc klāt olas un visu kārtīgi sakuļ;
  4. Miltiem piejauc klāt cepamo pulveri un iejauc tos otrajā masā;
  5. Pāri palikušo marcipānu sadala 12 gabaliņos, no kuriem savel bumbiņas;
  6. Mafinu formiņas pilda līdz pusei, katrā liek pa vienai marcipāna bumbiņai un pāri pārlej atlikušo masu;
  7. Cep kēksiņus 20 minūtes, vai tik ilgi līdz tie kļūst zeltaini brūni.

Recepte ņemta no portāla – Četras Sezonas.

Advertisements
Tagged ,

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: