Sparģeļi ar rīvmaizi

Image

Es agrāk baidijos no sparģeliem, likās, ka tie ir grūti pagatavojami, bet nekā 15 minūtes un garšīga un veselīga maltīte gatava.

Sastāvdaļas:

  • kādi 20 zaļie sparģeļi;
  • 5 ēd. k. rīvmaize;
  • 60 gr. sviesta;
  • sāls.

Pagatavošana:

  1. Sparģeļu galliņus, kas ir stingri un stiegraini nogriež;
  2. Sparģeļus sasien kopā ar aukliņu lai tie vāroties nesalūztu;
  3. Lielā katlā uzvāra ūdeni un liek iekšā sparģeļus uz minūtēm 4 – 5cām, tos nedrīkst pārvārīt, savādāk to garša būs ūdeņaina;
  4. Pa to laiku uz pannas nedaudz apbrūnina rīvmaizi un tai pievieno sviestu, sagaida līdz tas izkūst;
  5. Kārto sparģeļus uz šķīvja un pāri kārto rīvmaizi.
Advertisements
Tagged ,

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: