Lasis pesto kažokā ar piedevām

Image

Ātrās Svētdienas vakariņas, kad visu dienu būts ārpus mājām, bet vakarā tad ēst gribās 🙂

Sastāvdaļas: ( 2vām lielā porcijām)

  • 400 gr. lasis;
  • pesto;
  • citronpipari;

Piedevām:

  • jaunie kartupelīši;
  • pāris ēdamkarotes olīveļļas;
  • oregano;
  • sarkanās paprikas garšviela;
  • pipari;
  • sāls.

Salātiem:

  • zaļie salāti;
  • spinātu lapiņas;
  • ķirštomātiņi;
  • pāris redīsi;
  • 2 ēd.k. balzamiko;
  • 1 ēd.k. olīveļļas;
  • 1 ēd.k. citrona sulas.

Pagatavošana:

  1. Uzkarsē krāsni uz 190 grādiem;
  2. Bļodā sajauc kartupelīšus ar olīveļļu un garšvielām, liek cepamtraukā un krāsnī iekšā;
  3. Tikmēr lasi bagātīgi nokaisa ar citronpipariem un pāri biezā kārtā smērē pesto mērcīti, lasi liek vai nu folijā vai cepampapīrā, tā lai tas viss būtu nosegts;
  4. Kad kartupeļi jau cepušies kādas 20 minūtes krāsnī liek arī lasi un turpina cept 20 – 30 minūtes.
Advertisements
Tagged , , , ,

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: