Cepta kazas siera salāti

DSC_0689 copy

Vērts pamēģināt!

Sastāvdaļas:

  • zaļo salātu mix pēc izvēlēs, šajos salātos lieliski iederas rukola (man bija rukola, redičio ( bordo krāsas salāti), spināti, biešu lapiņas un ledus salāti);
  • kazas siers;
  • tomāti;
  • sarkanās vīnogas to vietā var izmantot arī zemenes;
  • balzamiko krēms;
  • olīveļļa;
  • citrona sula.

Pagatavošana:

  1. Griež kazas sieru biezās šķēlēs;
  2. Uzkarsē pannā nedaudz olīveļļas un cep sieru lielā temperatūra, cep no abām pusēm, līdz siers iegūst zeltainu nokrāsu, ņem nost un atdzesē;
  3. Uz šķīvja kārto salātlapas, tomātus un vīnogas, liek klāt kazas sieru un visu pārlej ar balazamiko mērci, nedaudz olīveļļas un citrona sulas.
Advertisements
Tagged , ,

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: