Šokolādes cepumi

Image

Jūs ziniet kā smaržo māja, kad cep šos cepumus?! Ar glāzi auksta piena! Gardi!

Sastāvdaļas: (vienai pannai)

  • 100 gr. cukura (4 ēd.k.);
  • 120 gr. mīksta sviesta;
  • 110 gr. miltu (5 ēd.k.);
  • 2 olu dzeltenumi;
  • 100 gr. šokolādes (man bija melnā);
  • 1 ēd.k. brūnā alkohola.

Pagatavošana:

  1. Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem;
  2. Sarīvē šokolādi uz rīves;
  3. Saputo sviestu ar cukuru, olām un alkoholu. Tad masā iesijā miltus, pievieno šķipsniņu sāli un šokolādi;
  4. Uz cepampannas izklāj cepamo papīru un ar tējkaroti liek mīklas piciņas, tās nedaudz pieplacinot, starp piciņām atstāj atstarpes, jo cepumi izpletīsies;
  5. Cep cepumus krāsnī 12 – 15 minūtēm, atkarībā no krāsns cept spējas, katrā gadījumā labāk cepumus izņemt nedaudz par ātru, nekā par vēlu, tie tāpat vēlāk sacietēs.
Advertisements
Tagged ,

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: