Mandeļu kūka

Image

Kūka ar izteiktu mandeļu garšu, ļoti vienkārša un lieliski noderēs cilvēkiem, kuri neēd miltus.

Es no dotās mīklas taisīju vairākas mazākas kūciņas, bet orģinālreceptē bija viena vesela.

Sastāvdaļas: (23 cm diametra kūkas veidnei)

  • 150 gr. cukura (6 ēd.k)
  • 4 olas;
  • 1 tējk. kanēļa;
  • 200 gr. maltu mandeļu;
  • 50 gr. pūdercukura ( 2 ēd.k.).

Pagatavošana:

  1. Uzkarsē krāsni uz 160 grādiem;
  2. Bļodā saputo olas, cukuru un kanēli biezā krēmā, masā iecilā maltās mandeles;
  3. Mīklu lej veidnē un cep 30 – 35 minūtes, līdz virsiņa kļūst zeltaini brūna un mīkla vairs nelīp pie sērkociņa;
  4. Kūku atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru.
Advertisements
Tagged , ,

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: