Pasta ar garnelēm

Image

Saspringtu dienu vakaros, vai arī reizēs, kad pieteikušies ciemiņi. Ātri, vienkārši, tomēr ne parasti!

Sastāvdaļas: (4 kārtīgām porcijām)

  • 400 gr. pastas;
  • 1 iepakojums svaigā siera (es ņēmu Philadelphia lieso, bet tik pat labi derēs Kārums, Rasa vai citi);
  • 500 gr. sasmalcinātu tomātu konservos, var izmantot arī svaigus tomātus;
  • 5 kārtīgas saujas garneļu ( var ņemt gan saldētas, gan tās kuras veikalos pārdodas jau plastmasas trauciņos un šķidrumā);
  • 4 tējk. karija pastas ( var būt gan sarkanā, gan dzeltenā. Ja ēdiens garšo asāks, tad droši var pielikt klāt vel kādu tējk. karija);
  • nedaudz sviesta cepšanai;
  • pētersīļi;
  • sāls.

Pagatavošana:

  1. Vāra pastu, kā paredzēts uz iepakojuma;
  2. Ja garneles ņem saldētas, tās ātri zem remdena ūdens atkausē, nosusina un liek uz pannas uz kuras izkausēts sviests un cep 3-4 minūtes. Ja ņem jau gatavās garneles, tās arī nedaudz sākumā pacep, kādu minūti;
  3. Garneles ņem ārā no pannas, sviestam, kurā iepriekš cepās garneles, liek klāt tomātus, ja izmantojiet konservētus, tos vajadzēs pacept nedaudz, minūtes 4, ja svaigos, tad ilgāk, līdz veidosies viendabīga masa;
  4. Klāt tomātiem liek svaigo sieru, kariju un karsē uz pannas, pāris minūtes. Tad mērcei pievieno garneles, pakarsē nedaudz,  beigās liek klāt pastu, visu rūpīgi sajauc;
  5. Pastu, ja vēlas pārkaisa ar svaigiem pētersīļiem.
Advertisements
Tagged , , , ,

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: