Pasta ar saulē kaltētiem tomātiem

DSC_0809 copy

Ātrām vakariņām.

Sastāvdaļas: (2 lielām vai 3 nelielām porcijām)

  • 300 gr. pastas;
  • 100 gr. saulē kaltētu tomātu;
  • 1 liels sīpols;
  • 200 ml. saldā krējuma (man bija liesais 7%);
  • gabaliņš cietā siera (aptuveni 40 gr.);
  • sāls;
  • pipari.

Pagatavošana:

  1. Uzvāra makaronus;
  2. Pa to laiku sīki sakapā sīpolu un sagriež saulē kaltētos tomātus;
  3. Uz pannas liek sīpolus ar tomātiem, ja tomāti ir diezgan eļļaini klāt eļļu liet vairs nevajadzēs, ja diezgan sausi, var pieliet nedaudz parastās eļļas, visu sacep, kamēr sīpoli paliek mīksti;
  4. Visam klāt lej saldo krējumu, nedaudz kopā pasautē un ber klāt sarīvētu cieto sieru, nedaudz atstājot dekorēšanai;
  5. Gatavo mērci lej klāt pastai un visu kārtīgi sajauc, pastu pārber ar cieto sieru un liek galdā.
Advertisements
Tagged , , , ,

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: