Pasta garneļu un tomātu mērcē

Image

Sastāvdaļas: (2 lielām porcijām)

  • 300 gr. pastas;
  • 200 ml. saldā krējuma (man kā vienmēr liesais 7%);
  • 2 lielas saujas saldētu garneļu vai jau gatavās mazās;
  • 500 gr. konservētu tomātu;
  • gabaliņš labi kūstoša siera;
  • nedaudz parmezāna;
  • eļļa;
  • 2 ķiploka daiviņas;
  • sāls;
  • pipari.

Pagatavošana:

  1. Vāra pastu;
  2. Uz pannas uzkarsētā eļļa liek sarīvētus ķiplokus un garneles, visu pacep kādas 3 minūtes;
  3. Izķeksē garneles un pāri palikušajam uz pannas lej klāt sasmalcinātus konservētos tomātus, kad masa ir uzkarsusi lej klāt saldo krējumu un sarīvētu sieru,pievieno piparus un sāli. Masu vāra kamēr siers izkusis, un mērce kļūst viendabīga. Liek klāt garneles un vel nedaudz visu pasautē;
  4. Mērci jauc kopā ar pastu un pasniedzot pārkaisa ar parmezānu.
Advertisements
Tagged , ,

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: