Pasta ar tunci un tomātiem

Image

No sērijas, kad mājās nekā nav. Patiesi garšīga pasta, ātrām vakariņām. Garšos arī pārliecinātiem gaļēdājiem 🙂

Sastāvdaļas: (2 porcijām)

  • 200 gr. pastas;
  • 1 bundžiņa tunča (185 gr.) (man ūdenī konservēts, bet ja kalorijas neskaita, droši var likt eļļā konservēto);
  • 2vas kārtīgas saujas ķirštomātiņu, var arī 2vus parastos tomātus;
  • mazs sīpols;
  • pāris ēd.karotes tomātu mērces;
  • 2 tējk. adžika (var arī nelikt);
  • neliels parmezāna gabaliņš;
  • pētersīļi (var arī nelikt);
  • sāls;
  • pipari.

Pagatavošana:

  1. Vāra pastu;
  2. Tikmēr sacep smalki sakapātu sīpolu, pievieno uz pusēm pārgrieztus ķirštomātiņus un turpina cept, līdz tie izjukuši, tad pievieno tomātu mērci, adžiku, sāli, piparus un notecinātu tunci. Masu pāris minūtes pacep un jauc kopā ar notecinātu pastu;
  3. Pastu pārkaisa ar svaigiem pētersīļiem un rīvētu parmezānu.
Advertisements
Tagged , , , ,

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: