Fiksā pupiņu zupa

Image

Sastāvdaļas:

  • 500 gr. konservētu pupiņu;
  • 3 lieli kartupeļi;
  • 2 selerījas kāti;
  • sīpols;
  • 2 ķiploka daiviņas;
  • 2 litri buljona (es taisīju no kubiciņiem);
  • tomātu pasta;
  • adžika;
  • lauru lapas;
  • timiāns;
  • origano;
  • pētersīļi;
  • sāls;
  • pipari.

Pagatavošana:

  1. Buljonā met iekšā lauru lapu, timiānu, origano, piparus, sāli un kartupeļus, sagrieztus nelielos gabaliņos un vāra;
  2. Uz pannas sacep smalki sagrieztu seleriju, sīpolus un ķiplokus, kamēr viss paliek mīksts un caurspīdīgs. Masai pievieno vairākas ēdamkarotes tomātu pastas un 1 ēd.k. adžikas, visu turpina sautēt pāris minūtes;
  3. Gatavo masu un pupiņas liek klāt buljonam, zupu vāra kamēr kartupeļi ir gatavi. Zupu pasniedz ar svaigi sakapātiem pētersīļiem.
Advertisements
Tagged , , ,

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: